Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
Domo Back header
scroll down

Zek­er niet half gebakken!”

Verwarmen is nu ook een culinaire ervaring geworden: de DOMO BACK is een kachel met een geïntegreerde bakoven die comfortabel verwarmen met pellets en relaxed bakken combineert.

De DOMO BACK is een kachel voor alle zintuigen. Of het nu gaat om vers brood, een heerlijke gratin met gouden korst of een hemelse appelstrudel – met de DOMO BACK is bakken kinderspel, net als verwarmen trouwens. En wat meer is: de DOMO BACK is een verwarmingsmeubel dat de keuken, de eetkamer en de woonkamer als geen ander combineert. Vorm en functie voldoen aan alle moderne eisen, gecombineerd in een origineel toestel.

DOMO en BACK zijn nu samen DOMO BACK

De DOMO BACK combineert het beste van twee kachels: de bestseller DOMO pelletkachel is aangevuld met het bakcompartiment van de BACK kachel. Daardoor biedt hij alle comfort voor de pelletwerking - hij is stil, milieuvriendelijk, onderhoudsarm, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Met de DOMO BACK kan de temperatuur van het verlichte bakcompartiment via het touchscreen van 130 tot 340 graden worden geregeld, zodat het bakken precies volgens het recept kan worden geregeld. Met een bakplaat en grillrooster heeft de pelletkachel alle kenmerken van een klassieke oven. De bak- en verwarmingstijden kunnen ook worden geprogrammeerd met behulp van de volautomatische besturing. Niet alleen zijn de vlammen altijd zichtbaar door het venster, maar u heeft ook steeds zicht op de bakprocessen.

De multi-getalenteerde pelletkachel kan zelfs nog meer

De DOMO BACK kan optioneel uitgerust worden met de RIKA FIRENET-module - zo kan de kachel gelijk waar en wanneer bediend worden via het internet. "I want to bake, Alexa, turn on the stove," zou een verzoek kunnen zijn in de keuken van de toekomst: de kachel kan namelijk bediend worden door stemcontrole met het RIKA VOICE spraakbesturingssysteem (in combinatie met Amazon Echo en Alexa Voice Service).

Bovendien kan de DOMO BACK als MULTIAIR variant tot 2 aangrenzende ruimtes meeverwarmen. U vindt alle informatie en technische gegevens hier.

Klik hier voor een origineel recept voor Oostenrijkse appelstrudel voor de DOMO BACK (kan ook in gelijk welke andere oven). Veel plezier en smakelijk!


Kategorie
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.