Catalogus
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
RIKA Voice RIKA Voice

RIKA VOICE

Uw kachel luistert naar u

VOICE CONTROL

Met de introductie van RIKA VOICE, de eerste spraakbesturing voor onze kachels, zetten we opnieuw de standaard in de ontwikkeling van innovatieve technologieën.

Via Amazon Echo en de Alexa Voice Service wordt het heel eenvoudig om uw RIKA-kachel te bedienen. Het enige wat u hoeft te doen is Alexa vragen om het te doen. Zo wordt uw RIKA-haard niet alleen duurzaam en efficiënt, maar nu ook nog comfortabeler.*

Gebruik de gesproken instructies van Alexa in combinatie met elke kachel die is uitgerust met RIKA FIRENENT (optioneel), om uw RIKA pellet- of combikachel van RIKA met spraak te regelen. Bestaande RIKA kachels die reeds uitgerust zijn met RIKA FIRENET kunnen ook uitgebreid worden met RIKA VOICE.

RIKA VOICE is beschikbaar in volgende talen: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Japans.


*systeem vereiste RIKA FIRENET, Software V2.26

ALEXA_high 2x

VOOR ALLE PEL­LET- EN COM­BIKACHELS

RIKA VOICE is nu bruikbaar bij elke kachel die is uitgevoerd met het optionele RIKA FIRENET. Op deze wijze kunt u ook bestaande kachels uitbreiden met RIKA VOICE.

RIKA VOICE - de film

“ALEXA, SET MY STOVE TO 22 DEGREES.”

Met de gratis skill kunt u in combinatie met RIKA FIRENET uw RIKA pellet- of combikachel met uw stem bedienen en regelen. De RIKA-skill kunt u vanuit de Amazon Skill Store activeren.

Zo kunt u in de toekomst uw RIKA pellet- of combikachel voortaan via spraakinvoer in- en uitschakelen, tussen de modi schakelen, de gewenste kamertemperatuur en warmteafgifte instellen en de actuele bedrijfstoestand controleren. En dat kan op elk moment en vanaf elke locatie.

+

RIKA FIRENET

Met de RIKA Firenet bedient en start u uw RIKA-kachel wanneer, waar en hoe u dat wilt. De wifimodule is toegankelijk vanop elke PC of mobiel apparaat met internettoegang.

RIKA_firenet_Logo

WIJ STOPPEN ERMEE ALEXA.

De volgende kachels kunnen bediend worden met RIKA VOICE: *

*Evenals alle andere modellen die zijn uitgevoerd met het optionele RIKA FIRENET.