Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus

Rika Fea­tures

RIKA INNO­VATIES

De innovatieve kacheltechnologieën van RIKA stellen internationale normen om comfort, duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid op het hoogste niveau te combineren.

RIKA FIRENET

Met RIKA FIRENET start en bedien je je pelletkachel waar, wanneer en hoe je maar wilt - vanop elke pc of mobiel toestel met internettoegang.

Naar FIRENET

RIKA VOICE

RIKA VOICE - in combinatie met de Alexa Voice Service - is 's werelds eerste spraakbesturing voor onze kachels.

Naar RIKA VOICE

RIKA MUL­TI­AIR

Verwarm tot drie ruimtes tegelijk. RIKA MULTIAIR vervoert de door de kachel verwarmde lucht naar maximaal twee andere ruimtes, die daarmee verwarmd worden.

Naar Multiair

RIKA­TRON­IC 3+4

Intelligente warmte door elektronische regeling en volautomatische ontsteking met één druk op de knop: verwarm comfortabel en efficiënt.

Naar RIKATRONIC3    Naar RIKATRONIC4

RIKA FEA­TURES

Je RIKA-kachel overtuigt met extra functies: Dynamic Air Regulation, automatische asverwijdering, traploze motor en touchdisplay. Dankzij onze features werken onze pellet- en combikachels stil, schoon, automatisch en comfortabel en is een gezellig warm gevoel gegarandeerd.

STILLE WERKING

Geniet van pure rust en ontspanning.
Dankzij de traploze motor (aanwezig in alle RIKA-pelletkachels, -combikachels en -inbouwhaarden) is er geen sprake meer van het brommende geluid van traditionele pelletkachels. De vijzelmotor draait constant en is dus extreem stil. De continue motorstroomcontrole en de precieze en betrouwbare werking zijn nog enkele andere belangrijke voordelen.

Traploze motor

Alle RIKA-pelletkachels, -combikachels en -inbouwhaarden zijn uitgerust met een traploze motor.

MOOIE RUSTIGE VLAM

Onze kachels overtuigen door hun vlammenspel.
De Dynamic Air Regulation (DAR) zorgt voor een automatische luchtregeling en een gecontroleerde, schone verbranding. De installatie en positionering van je kachel samen met de weersomstandigheden kunnen het debiet van de toevoerlucht en dus ook het verbrandingsproces beïnvloeden. De Dynamic Air Regulation (DAR) regelt de ventilatorsnelheid automatisch en flexibel en zorgt zo voor een nog stillere werking, een bijzonder mooi en rustig vlammenbeeld en een geoptimaliseerde verbranding.

DYNAM­IC AIR REG­U­LA­TION

Talrijke RIKA-pelletkachels, -combikachels en -inbouwhaarden zijn uitgerust met onze Dynamic Air Regulation-technologie.

WEINIG ONDERHOUD

Je kachel reinigt zichzelf automatisch.
De RIKA-pelletkachels en -combikachels met automatische asverwijdering scoren op het vlak van onderhoud. Het automatische kantelrooster transporteert regelmatig de as van de verbrandingsbak rechtstreeks naar de aslade. Zo hoef je bijna zelf niets meer te doen. Dankzij het gepatenteerde RIKA-zelfreinigingssysteem (een reiniging van de verbrandingsbak om het uur) kun je de kachel gemakkelijk en comfortabel reinigen.

AUTOMA­TISCH KAN­TEL­ROOST­ER

Talrijke RIKA-pelletkachels, -combikachels en -inbouwhaarden zijn uitgerust met een automatisch kantelrooster.

TOUCHSCREEN

Intuïtieve bediening en maximaal comfort.
Alle RIKA-pelletkachels en -combikachels kunnen eenvoudig en comfortabel bediend worden met het geïntegreerde touchdisplay. Het garandeert duidelijke veiligheidsinstructies en een handige programmering van de verwarmingstijden.

INTUÏTIEF TOUCH­SCREEN

Alle RIKA-pelletkachels, -combikachels en -inbouwhaarden zijn uitgerust met ons intuïtief TOUCHDISPLAY.