Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
CONNECT PELLET ECKEINSICHT Headerbild
scroll down

Mod­u­laire pel­let- en houtkachel met hoekzicht: quite edgy

De nieuwe CONNECT-kachelmodellen met hoekzicht openen in elk opzicht nieuwe perspectieven.

De modulaire CONNECT serie staat voor persoonlijke en flexibele vormgeving. De verschillende aanbouwelementen met hun verschillende vormen, functies, kleuren, oppervlakken en materialen maken een creatieve en individuele vormgeving van de woonkamer mogelijk. CONNECT PELLET (met vooraanzicht) wordt nu aangevuld door de houtkachelvariant CONNECT WOOD en een pelletvariant met hoekaanzicht: CONNECT PELLET EDGE.

Centraal vuur

Het spectaculaire hoekaanzicht verbindt de twee nieuwe CONNECT kachelmodellen en maakt ze bijzonder aantrekkelijk. Met een beetje creativiteit kunnen vele montagemogelijkheden gerealiseerd worden, of het nu aan de muur, als scheidingswand of als hoekoplossing is - het zicht op het vlammenspel blijft altijd prachtig. Dankzij de geoptimaliseerde ruitreiniging en de hoge brandkamertemperaturen vervuilt de gebogen kijkruit niet en garandeert zo ook op lange termijn een mooi, zuiver vuur.

CONNECT: Hoekaanzicht

Individueel, veelzijdig, variabel

De kasten en banken van alle CONNECT kachelmodellen kunnen op speelse wijze worden aangepast aan de persoonlijke behoeften en de eigen woonstijl. De kasten zijn verkrijgbaar in twee breedtes (30 cm en 42 cm) en drie hoogtes (121 cm, 134 cm en 170 cm) en kunnen worden gecombineerd met achterwanden, legplanken en sierdeuren (vier standaarddecors of op maat gemaakt). Hetzelfde geldt voor de banken, die verkrijgbaar zijn in twee breedtes (42 cm en 78 cm). De hoekplint creëert extra opbergruimte die van bovenaf kan worden opgevuld. De kussens - er is keuze uit zes bekledingsvarianten - maken van de CONNECT bank tegelijkertijd een elegante en comfortabele zitplaats. De aanbouwelementen zijn nu uitgebreid met schuiflades voor de banken. Ze zijn verkrijgbaar in de houtdecorvarianten walnoot en eikenhout en net als de deurelementen voorzien van Tip-On. Ook zijn er panelen aan het assortiment toegevoegd. Deze dekken perfect de veiligheidsafstand tot de achterzijde van de wand af, zonder de vereiste convectielucht te beïnvloeden.

De modulaire CONNECT serie
Moderne kachels bieden meer dan alleen maar warmte.
"Let's connect" met het eenvoudige plug-in systeem

De CONNECT kachels kunnen eenvoudig online worden geconfigureerd, als 3D-objecten van alle kanten tot in het kleinste detail worden bekeken, afmetingen kunnen optioneel worden weergegeven en met de AR-View kan elk model virtueel binnen uw eigen vier muren worden bekeken.

online Ofen-Konfigurator


CONNECT WOOD

Modularer Kaminofen CONNECT WOOD

Met een verwarmingsvermogen tot 8 kilowatt brengt CONNECT WOOD gezelligheid in elk huis en het hoekaanzicht biedt bijzondere perspectieven op het vlammenspel. De bank met zitkussen zorgt voor een gezellige sfeer en nodigt met de optionele accumulatiemassa uit om urenlang van de behaaglijke warmte te genieten. Met zijn verschillende aansluitmogelijkheden en vrij te kiezen deurscharnier is hij uiterst flexibel en past zich perfect aan elke inbouwsituatie aan. De uitbreidingselementen kunnen via een clipsysteem met elkaar worden verbonden en op elk moment snel en eenvoudig worden herschikt. CONNECT WOOD kan met talrijke aanpasbare CONNECT-elementen gecombineerd worden.

CONNECT WOOD - de feiten:

 • 4-8 kW warmteafgifte
 • Hoekaanzicht
 • Breedte van de kachel 42 cm
 • Deurscharnier rechts of links
 • Accumulatiemassa: 60 / 75 kg (optioneel accessoire)
 • Aansluitmogelijkheden boven, achter of zijkant
 • Modulair clipsysteem
 • Variabele add-on elementen
 • individuele accessoires en ontwerpen
 • werking onafhankelijk van ruimtelucht
CONNECT kachel: Warmte-opslagpakket
CONNECT kachel: Aansluiting boven/rechts/links
RIKA CONNECT WOOD
De kast is ook geschikt voor het decoratief opbergen van houtblokken.


CONNECT WOOD: Bekijk hem nu op YOUTUBE!

CONNECT PELLET EDGE

Pelletofen CONNECT PELLET EDGE mit Eckeinsicht

CONNECT PELLET EDGE met zijn hoekaanzicht is een uiting van de diversiteit van het CONNECT systeem en is een absolute specialiteit onder de modulaire pelletkachels. Hij is beschikbaar met een pelletcapaciteit van 26 kg of 40 kg, afhankelijk van de breedte. Het touchdisplay kan onzichtbaar in het kachellichaam worden weggewerkt en accentueert het heldere, lineaire design. Het hoekaanzicht opent niet alleen een uitzonderlijk ruim zicht op het vuur, maar ook volledig nieuwe installatiemogelijkheden. CONNECT PELLET EDGE kan optioneel via RIKA FIRENET online en indien gewenst zelfs via spraak (RIKA VOICE) bediend worden - eenvoudig en comfortabel tegelijk.

CONNECT PELLET EDGE - de feiten:

 • 2,5 - 8 kW warmtevermogen
 • Hoekaanzicht
 • Kachelbreedte 66 cm of 85 cm
 • Pelletcapaciteit 26 kg of 40 kg
 • Aansluitmogelijkheden boven- en achteraan
 • Uitschuifbaar touch display
 • Modulair clipsysteem
 • variabele hulpstukken
 • individuele accessoires en uitvoeringen
 • RIKA FIRENET en RIKA VOICE (optioneel)
 • automatische regeling van het luchtdebiet (DAR)
 • automatische asverwijdering via kantelrooster
 • ruimteonafhankelijke werking
Uitschuifbaar touch-display
CONNECT kachel: breedte 85/66 cm
connect pellet edge mit eckeinsicht von RIKA

CONNECT PELLET EDGE: Bekijk hem nu op YOUTUBE!


Kategorie Actueel
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.