Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
Look alphotel chalets c alphotel tyrol
scroll down

Een geweldige uit­stral­ing: de kachel op de houten bank

Het "Alphotel Tirol" in Ratschings heeft een nieuwe eye-catcher: De LOOK houtkachel verrast de gasten van het Zuid-Tiroolse luxehotel met zijn romantisch vlammenspel. De gezellige houten bank nodigt niet alleen uit om bij het vuur te zitten en te genieten van de warmte, maar dient ook als opbergruimte voor de houtblokken - functioneel en stijlvol.

"De RIKA-kachels passen perfect in onze sfeer: dicht bij de natuur en luxueus terzelfdertijd", aldus de hoteliers. "Voor de inrichting van de jacht- en boschalets hebben we bewust gekozen voor RIKA-kachels, omdat we overtuigd zijn van hun design en functionaliteit. De familie Eisendle is de tweede generatie die het "Alphotel Tirol" en zijn nieuwe chalets runt. Ze werden gebouwd in een traditionele Zuid-Tiroolse houtconstructie en zijn uitgerust met grote panoramische ramen. Het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals hout, steen, klei en glas.

Ratschings: Alpine romantiek en wellness voor de ziel

Joie de vivre en gastvrijheid gaan naadloos samen met cultuur en traditie in deze unieke vakantieregio tussen de Stuba en de Sarntaler Alpen. Het Ratschingstal is omgeven door pittoreske bergwegen, vrij van doorgaand verkeer. Er hangt een zalig ontspannen sfeer over deze retraite - perfect om even tot rust te komen en te chillen. Culinaire specialiteiten, wellness en spa, maar ook sportieve activiteiten in de frisse berglucht zorgen voor een allround gevoel van welbehagen.

Meester van de metamorfose LOOK zet vuur in de schijnwerpers

De RIKA LOOK is zeer veelzijdig door de verschillende mogelijkheden aan pootjes en daarom zeer populair. Het eenvoudige design van de kachel kan aangepast worden aan elke leefruimte. Of het nu gaat om stalen pootjes, gietijzeren pootjes, betonnen sokkel of houten bank, de LOOK combineert moeiteloos moderne en traditionele interieurs. Het grote kijkvenster zet het vuur in de schijnwerpers en zorgt altijd voor een warme, gezellige sfeer.

LOOK in het Alphotel Tyrol
De kachel LOOK van RIKA zorgt voor een gezellige sfeer in de Mons Silva chalets in het Alphotel Tyrol. De LOOK met houten bank is de perfecte plaats om te genieten van de warmte van de kachel en om houtblokken op te slaan in stijl. (Photo: Alphotel Tyrol)
Kategorie Actueel
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.