Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
RIKA Event19 9252
scroll down

RIKA Pre­mi­um Part­ner Event 2019

Op 4 en 5 april 2019 vond op de productielocatie Adlwang voor het eerst het RIKA Premium Partner Event exclusief plaats voor de meest succesvolle RIKA-winkels.

Een kleine 200 uitgenodigde gasten uit in totaal acht landen vierden hun verkoopsuccessen met culinaire kostbaarheden, hete cocktails, muziek en aangename gesprekken. Als "verrassingsgast" zorgde DOMO BACK voor veel sensatie en werden voor het eerst de nieuwe filmspots over de spraakbediening RIKA VOICE en de pellet-tegelkachelinzet vertoond. Speciaal entertainment werd aangekondigd: karikaturist Martin Fitz vereeuwigde onze top-verkopers op een bijzonder humoristische wijze, de vicewereldkampioen flairbartending Stefan Haneder liet met zijn adembenemende vuurshow de adrenalinespiegel van onze gasten aanzienlijk stijgen. Na de feestelijke gebeurtenissen vonden de volgende dag bezichtigingen plaats van de productiefabriek Adlwang evenals van RIKA METAALCOMPONENTEN op de zojuist betrokken locatie in Micheldorf. Vele indrukken over Industrie 4.0 rijker en met talrijke geschenken in de bagage namen we tenslotte afscheid van onze gasten. We bedanken alle verkopers nogmaals hartelijk voor hun betrokkenheid bij RIKA in het afgelopen jaar en voor een geweldige opkomst - we verheugen ons nu al op het RIKA Premium Partner Event!

Kategorie Events
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.