Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
Neu paro steinweiss ambiente V3 1
scroll down

Twee in één: PARO biedt je alle vri­jheid

De PARO combikachel combineert de voordelen van een comfortabele werking op pellets met een traditioneel houtvuur. De nieuwe PARO-Serie maakt ook indruk met een nog stillere werking en een nog mooiere vlam die elke kamer in een gezellige sfeer hult.

Op twee manieren kunnen verwarmen met één kachel past bij de hedendaagse, flexibele en onafhankelijke manier van wonen. Het hybride verwarmingssysteem maakt het mogelijk om de brandstof te kiezen op basis van beschikbaarheid en persoonlijke voorkeur. Hout creëert een traditionele sfeer, is regionaal beschikbaar, klimaatneutraal en kosteneffectief. Hout heeft bovendien als belangrijk voordeel dat het een gezellige warmte uitstraalt zelfs bij energietekorten of stroomuitval. De volautomatische werking op pellets zorgt voor maximaal comfort en een continue warmteafgifte. In de pelletmodus kunnen alle functies intuïtief bediend worden via het touchdisplay; bedienen op afstand (optioneel met RIKA FIRENET) is ook mogelijk via een module met internetverbinding of zelfs via spraaktechnologie (RIKA VOICE).

De moderne PARO-serie vervult al je wensen

Het succesvolle hybride PARO-kachelmodel schittert in een vernieuwde versie. Wat verandert er? Het DAR-systeem wordt nu standaard geïntegreerd, wat zorgt voor een nog stillere werking en mooiere vlam. Het elegante design en de snelle ontsteking blijft uiteraard ongewijzigd. In deze PARO-serie is de RIKA MULTIAIR-technologie ook als optie verkrijgbaar, die dankzij vaste aansluitingen op elk moment achteraf kan worden ingebouwd. Met RIKA MULTIAIR kunnen tot drie ruimtes tegelijk verwarmd worden. RIKA MULTIAIR is geluidsarm en kan daarom zonder beperkingen in elke woonruimte worden geïnstalleerd.

RIKA Multiair
RIKA MULTIAIR

Duurzame warmte en minimaal verbruik

In een tijd waarin milieubewustzijn, beschikbaarheid van brandstoffen, kosten en energie-efficiëntie steeds belangrijker worden, blijkt de combikachel (ook wel hybride kachel genoemd) het juiste antwoord te zijn op het vraagstuk van duurzame verwarming. De verwarmingstechnologie van RIKA belooft een lage uitstoot en een zuinig energie- en brandstofverbruik.

Hoe een combikachel werkt

Geavanceerde technieken zorgen voor een eenvoudige bediening en een maximaal rendement. Je hoeft de kachel niet manueel over te schakelen van hout op pellets en omgekeerd. De hybride kachel heeft een automatische brandstofherkenning: als het houtvuur dooft, schakelt de kachel automatisch over op pellets. De luchtregeling in een combikachel is altijd automatisch en onafhankelijk van het type brandstof dat wordt gebruikt.

Alle voordelen van de combikachel:

  • Stille werking
  • Efficiënte en flexibele verwarming
  • Automatische brandstofherkenning en luchtregeling
  • Maximale onafhankelijkheid
  • Eenvoudige bediening in pelletmodus via touchdisplay, gsm, tablet (optioneel met RIKA FIRENET) enz.
  • Kan tot drie ruimtes tegelijk verwarmen met RIKA MULTIAIR
  • Minimaal onderhoud dankzij het automatische reinigingssysteem met kantelrooster voor de assen
  • Optimale tijd om bij te vullen wordt aangegeven
"Met de nieuwe generatie PARO-combikachels hebben we een belangrijke stap gezet die de lat voor kwaliteit en prestaties naar een hoger niveau tilt."
Karl Philipp Riener, RIKA Management

"Combikachels van RIKA combineren traditie met modern comfort en scoren met veelzijdigheid, onafhankelijkheid en energie-efficiëntie op lange termijn."
Andreas Bloderer, RIKA Product Management
Kategorie Innovaties
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.