Catalogus Stores
Configurator
Winkel zoeken
Catalogus
Whitepod Aussenansicht Tag
scroll down

Duurza­am hotel met duurzame ver­warm­ing: Whitepods in Zwit­ser­land ver­war­men met RIKA kachels

Het Whitepod Eco-Luxury Hotel boven het dorp Cerniers legt de nadruk op absolute rust, ontspanning in de natuur en een milieuvriendelijke hoteluitbating met RIKA-kachels.

Hoteleigenaar en ondernemer Patrick Delarive heeft een zwak voor modern design en de ambitie om luxe op een milieuvriendelijke manier mogelijk te maken. Voor hem is duurzaamheid niet alleen een modewoord, maar een levende cultuur. Op basis hiervan heeft hij het concept van het Whitepod Eco-Luxury Hotel ontwikkeld. Afhankelijk van het seizoen kunnen de Whitepods worden gekleurd in overeenstemming met de natuur. In de sneeuw camoufleren ze zich in het wit, in de zomer gaan ze op in de groene omgeving. Binnen korte tijd kunnen de structuren ook volledig worden ontmanteld, waardoor een bijna onaangetaste natuur achterblijft.

Themapod 007 met de FILO pelletkachel
Themapod 007 met de FILO pelletkachel

Elke themakamer van het hotel heeft een speciaal ontwikkeld designconcept. In de Swiss Suite slapen de gasten onder koebellen, het bed in de Forest Suite wordt omlijst door berkenstammen en de 007 Suite doet denken aan de spectaculaire hotelkamers uit James Bond-films.

Gezellig vuur met volautomatisch comfort

Het milieuvriendelijke hotelconcept omvat ook het gebruik van hernieuwbare brandstoffen. Geen wonder dus dat eigenaar Delarive, samen met de verantwoordelijke architectenbureaus, besloten heeft om alle Whitepods uit te rusten met RIKA pelletkachels. "Na een lange dag buiten in de natuur hebben gezelligheid en ontspanning de hoogste prioriteit," zegt de hotelexploitant. De gezellige warmte van de RIKA kachels verspreidt zich snel in de ruimte dankzij de bijzondere architectuur van de structuren. Bovendien worden de RIKA-kachels gekenmerkt door een zeer stille werking - passend bij de rust en de beslotenheid van het berglandschap in het Zwitserse Wallis.

Whitepod Eco-Luxury Hotel
Whitepod Eco-Luxury Hotel

De veelzijdige FILOpelletkachel kan comfortabel via het touch display bediend worden en is daardoor ook voor onervaren gasten gemakkelijk te bedienen. Een groot pelletreservoir zorgt voor automatische brandstofaanvulling.

Themakamer Deluxe met FILO-pelletkachel
Themakamer Deluxe met FILO-pelletkachel

In de Zen Pod Suite zorgt de in de muur ingewerkte RIKA REVIVO pelletverwarming voor duurzame warmte in de ruimte. Passend bij het eenvoudige Japanse design met Zen-bed en "Furo"-bad, blijft de REVIVO op de achtergrond en maakt tegelijkertijd indruk met een extravagant buitenaanzicht. Dankzij het grote pelletreservoir kan de REVIVO tot 70 uur lang verwarmen zonder bij te vullen. Dat is genoeg voor een gezellig, warm, lang luxe weekend in harmonie met de natuur.

Themakamer Deluxe met REVIVO inbouwkachel
Themakamer Deluxe met REVIVO inbouwkachel
Kategorie Referenzen
RIKA

RIKA

Contactformulier

Wij behandelen uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan onze RIKA-dealers.

Uw bericht is succesvol verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas werkte de verzending van uw verzoek niet. Probeer het alstublieft opnieuw.