scroll down scroll down

Pre­mi­umkachel

Wij sluiten geen compromissen op het vlak van kwalitatieve kachels. Ervaar zelf de Oostenrijkse topkwaliteit van RIKA en bezoek een dealer in je buurt!

BIJ­ZON­DER STIL

Bij RIKA-kachels heb je geen last van een brommend geluid zoals bij conventionele pelletkachels, want de pellets worden via een traploze motor met permanente aandrijving naar de verbrandingskamer gebracht. Bovendien is er geen convectieventilator aanwezig, de warmte wordt enkel met stralingswarmte en natuurlijke convectie verspreid.

BIJZONDER STIL

TOUCHDIS­PLAY

RIKA-pelletkachels kunnen eenvoudig en comfortabel bediend worden met het geïntegreerde bedieningspaneel. Zo kan je bijvoorbeeld verwarmingstijden programmeren, het verwarmingsvermogen regelen of de bedieningsmodus selecteren.TOUCHDISPLAY

PEL­LETVOOR­RAAD

RIKA-kachels hebben een grote voorraad voor maximaal 50 kg pellets. Eenmaal vol geven ze urenlang aangename warmte. Ze hebben ook een grote vulopening zodat de pellets comfortabel bijgevuld kunnen worden.

PELLETVOORRAAD

AUTOMA­TIS­CHE REINIG­ING

RIKA-kachels beschikken over een automatisch kantelrooster, dat de as van de branderkorf rechtstreeks in de aslade ledigt. Dit verlengt de handmatige reinigingsintervallen.

AUTOMATISCHE REINIGING

Een kachel is meer dan zomaar’ een ver­warm­ings­bron.


Het brengt familie en vrienden bij elkaar, beïnvloedt de sfeer in onze leefruimte en helpt ons om het alledaagse leven achter ons te laten. Het gezellige vuur maakt van je huis een echte thuis - en dat is precies onze slogan. Wij maken niet alleen kachels, wij creëren levenskwaliteit.

Pellets, wat een geweldige ontdekking! Gas? Te duur! Hout, in de vorm van houtblokken, is te belastend als je in de binnenstad woont! Iedereen kan pellets gebruiken en de kachel vullen: Het is eenvoudig, veilig en de warmte die het verspreidt, is erg aangenaam!


EEN WERELD VAN KACHELS OM TE DOOR­BLADEREN

In onze huidige catalogus vindt u alle kachelmodellen en interessante weetjes over onze producten en innovaties. Laat je inspireren!

BESTEL DE CATALOGUS

EEN GEZEL­LIGE WARMTE MET ALLE COM­FORTHet is niet moeilijk om bij RIKA de perfecte kachel te vinden. We bieden een breed gamma aan van verschillende modellen, volledig op maat van je persoonlijke behoeften. Hiernaast zie je een greep uit ons aanbod, maar je kan er nog veel meer ontdekken op onze website!

Vind een deal­er in je buurt

Laat je overtuigen door de hoge kwaliteit van onze kachels - onze RIKA-partners in je buurt staan steeds voor je klaar met persoonlijk advies. Bewonder zelf onze kachels, vraag persoonlijk advies en vind de perfecte kachel.

DROOMKACHEL CON­FIG­UR­EREN

Configureer nu uw droomkachel en bezoek een RIKA Premium Partner in uw buurt.

nu configureren

Com­fort kan op veel ver­schil­lende manieren ontstaan

Met meer dan 70 jaar ervaring in metaalbewerking, hoogstaande technologische innovaties, een precieze afwerking en oog voor detail ontwikkelen we bij RIKA steeds de modernste pellet-, hout- en combikachels. De norm behalen is nooit genoeg, we streven altijd naar het maximaal haalbare. Elke kachel belichaamt onze passie. De topkwaliteit van RIKA is zichtbaar, voelbaar en tastbaar.

BIJZONDER STIL

De stilste pelletkachel dankzij de traploze motor, die bovendien bijzonder betrouwbaar en nauwkeurig werkt. Kom volledig tot rust bij de kachel.

TOUCHDISPLAY

RIKA-pelletkachels kunnen eenvoudig en comfortabel bediend worden met het geïntegreerde bedieningspaneel. Zo kan je bijvoorbeeld verwarmingstijden programmeren, het verwarmingsvermogen regelen of de bedieningsmodus selecteren.

PELLETRESERVOIR

De pelletvoorraad van RIKA is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van het model, en heeft standaard een grote capaciteit. De pellets kan je gemakkelijk bijvullen via de grote vulopening aan de bovenkant.

KANTELROOSTER

Je kunt veel langer verwarmen dankzij de automatische asverwijdering op regelmatige basis. Dankzij het gepatenteerde zelfreinigingssysteem van RIKA kun je de kachels bovendien gemakkelijk en comfortabel reinigen.

STROOMOP IS ONZE IMPOR­TEUR IN DE BENELUX EN BESTAAT 20 JAAR.

Koop je in 2024 een RIKA-kachel? Dan maak je kans om het bedrag van je kachel terug te winnen!

WAT MOET JE DOEN?

  • Koop een RIKA-kachel in 2024
  • Registreer je voor de actie op www.20jaarstroomop.be
  • Neem een foto van de kachel en deel die op social media met de #stroomop20 en #rikafeeling