Catalogus
Kachel vergelijking
Winkel zoeken
Catalogus

RIKA HOME DESIGN

PLAATS JE KACHEL MET EEN KLIK VIA DE GRATIS APP

MET WELKE KACHEL ZAL HET "KLIKKEN"?

Met de gratis Home Design App kan je iedere kachel zien in je eigen ruimte: in 3D en in de juiste verhouding, zoals in werkelijkheid.

De app ondersteunt uw voorstellingsvermogen en helpt bij de keuze van de passende kachel. Deze is beschikbaar voor smartphone en tablet en zowel verkrijgbaar in de App Store voor iOS als in de Play Store voor Android.

Voor iedereen voor wie het huis zich nog in de planningsfase bevindt, bieden we met onze praktische 3D-ruimteplanner tevens de mogelijkheid om uw kachel in nog niet bestaande ruimten te visualiseren - heel eenvoudig via uw plattegrondtekening! Met de walk-modus kunt u al virtueel door uw toekomstige huis wandelen.

Roomplanner

UW VOORDE­LEN

Of het nu gaat om bestaande of zich in voorbereiding bevindende woonruimten: met RIKA HOME DESIGN beschikt u over alle mogelijkheden om de kachel te plannen.

RIKA HOME DESIGN - zo werkt het

Kachelplanning eenvoudig gemaakt

RIKA HOME DESIGN app: Met slechts een paar stappen plaatst u uw RIKA-kachel in uw woning. Dat gaat zo:

  1. Download Rika Home Design in de App Store of op Google Play Store op je smartphone of tablet.
  2. Selecteer één van de RIKA-kachels en configureer hem naar jouw keuze.
  3. Nu gebruik je de Rika Marker*. Leg hem op de plaats waar je de kachel wil hebben en hou de camera van je smartphone of tablet naar de marker gericht.
  4. Je zal je favoriete kachel zien verschijnen vlak voor je. Je kan de foto opslaan op je mobiel toestel. Deel het op sociale media en zend het naar vrienden en kennissen.

*Vraag je Rika marker aan je Rika-verdeler.
Het dient als maatreferentie om de kachel op de juiste schaal weer te geven.

+

3D-ruimteplanner

Onafhankelijk van een app kunt u op uw PC onze 3D-ruimteplanner gebruiken en uw toekomstige woonruimte geheel volgens uw denkbeelden vormgeven.

Home design planner