40108 Rika Connect Pellet cam01
scroll down scroll down

Let’s CON­NECT

Ontwerp jouw pellet- of houtkachel zoals jij het wil! Het modulaire CONNECT-kachelsysteem met talrijke aanbouwelementen en accessoires maakt een samenstelling op maat mogelijk.

Configureer nu zelf je kachel

DE KACHEL MET EIN­DE­LOZE MOGELIJKHE­DEN!


De verschillende modules kunnen gemakkelijk met elkaar verbonden worden via een clipsysteem. Dit maakt het systeem flexibel en uitbreidbaar op lange termijn, in functie van de ruimte en het interieur. Met een ruime keuze aan kleuren, afmetingen, afwerkingen en materialen past jouw kachel gegarandeerd bij de gekozen woonstijl. Op aanvraag kunnen wij schetsen van decoratieve deuren voorzien om kasten op maat te laten maken.

CONNECT PELLET

De pelletkachel met klassiek venster heeft alle gemakken van een moderne pelletkachel.

CONNECT PELLET EDGE

De enige modulaire pelletkachel met hoekglas op de markt overtuigt door de vele aanbouwelementen.

CONNECT WOOD

De houtkachel met hoekglas geeft nog langer warmte af dankzij het optionele warmte-opslagpakket.

MEER OPTIES. MEER FEEL-GOOD FACTOR. MEER DAN EEN KACHEL.

De verschillende vormen, kenmerken, afwerkingen en materialen van de afzonderlijke kachelmodules maken een interieur mogelijk die nog meer de aandacht legt op het gezellige vuur. De keuze tussen twee groottes van het pelletreservoir en één of twee MULTIAIR-aansluitingen vervolledigen de talrijke voordelen van de RIKA-pelletverwarmingstechniek.

Meer informatie over de CONNECT PELLET

GRENZELOZE WARMTE EN DESIGN

De verschillende CONNECT WOOD-elementen laten zich naadloos integreren in elk interieur. De kachelbank met zitkussens creëert een gezellige sfeer en nodigt uit om, met het optionele warmte-opslagpakket, urenlang te genieten van de gezellige warmte. Het hoekglas zorgt bovendien voor een prachtig zicht op de vlammen.

Meer informatie over de CONNECT WOOD

NOG MOOIER MET HOEKGLAS

De CONNECT PELLET EDGE met hoekglas onderstreept de veelzijdigheid van het CONNECT-systeem en is absoluut uniek onder de modulaire pelletkachels. Het hoekglas zorgt niet alleen voor een buitengewoon royaal zicht op het vuur, maar ook voor nieuwe perspectieven binnen de interieurarchitectuur. Tegen de wand, als roomdivider of als hoekoplossing - met een beetje creativiteit kan de CONNECT PELLET EDGE inclusief variabele aanbouwelementen en accessoires, tegelijkertijd stijlvol en praktisch gepersonaliseerd worden.

Meer informatie over de CONNECT PELLET EDGE

INDI­VIDUEEL ONTWERP

Dankzij de veelzijdigheid van CONNECT zijn er talloze individuele mogelijkheden. Kies de variant, maat, aanbouwelementen en accessoires geheel volgens je persoonlijke wensen en eisen.

DECORATIEVE DEUR

De deur voor de bank en de kast kan worden geopend via een Tip-on en is verkrijgbaar in vier moderne uitvoeringen: wit, zwart, eik of walnoot. Schetsen en Tip-ons zijn ook beschikbaar voor maatwerk.

KACHELAFMETINGEN

De CONNECT PELLET heeft een pelletreservoir van 22 of 38 kg, terwijl dat voor CONNECT PELLET EDGE 26 of 40 kg is. De breedte van de twee modellen is 66 of 85 cm, afhankelijk van de grootte van het pelletreservoir. De CONNECT WOOD is 42 cm breed.

KAST

De kast is verkrijgbaar in twee breedtes (30 en 42 cm) en drie hoogtes (121, 134 en 170 cm - in functie van de drie CONNECT-modellen). Die kan naar keuze worden aangevuld met een achterpaneel, legplanken en decoratieve deuren in verschillende uitvoeringen.

BANK

De praktische bank is 42 of 78 cm breed en kan worden uitgebreid met een achterpaneel, laden in eik of walnoot en legplanken. Een hoekbank met afneembaar deksel is ook verkrijgbaar en biedt optimale opslagruimte voor bijvoorbeeld pellets. Het comfortabele zitkussen geeft de bank een heel bijzondere uitstraling.

KUSSEN

Het kussen maakt van de bank een elegante en comfortabele zitplaats. Er zijn zes uitvoeringen beschikbaar in leer, stof en Alcantara - telkens in twee afmetingen die overeenkomen met de bank in kwestie.

BODEMPLAAT + AFDEKLIJST

Om de vloer te beschermen zijn speciaal voor de CONNECT-modellen en hun verschillende aanbouwelementen glazen vloerbeschermingspanelen verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante of specifieke L-vorm voor hoekoplossingen.

De afdeklijst, die bij de kachel en de aanbouwelementen past, dekt perfect de veiligheidsafstand tot de achterzijde van de wand zonder de vereiste convectielucht te beïnvloeden.

VRAAG ONS ADVIES

Vind snel een handelaar in je buurt met de online RIKA-dealer zoekfunctie. Onze RIKA-partners kijken ernaar uit je te ontmoeten!

CON­FIG­UREER NU JE CON­NECT

In slechts drie stappen kan je jouw eigen kachel samenstellen. Met de online configurator kan je heel wat CONNECT-varianten samenstellen die je virtueel in jouw huis kunt bekijken en met je vrienden kunt delen.

Configureer nu